REHBERLİK SERVİSİ

Değerli sınıf rehber öğretmenlerimiz.

Sizler için 2022-2023 sınıf rehberlik planları hazırlanmış olup aşağıdaki linklerden size uygun sınıf düzeyini indirebilirsiniz.

Soru ve görüşleriniz için lütfen Rehberlik Servisine Başvurunuz.

İyi Çalışmalar dilerim

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen

Değerli öğretmenler,

Sınıf ve dersinizde eğitim öğrenim gören özel eğitim ihtiyacı bulunan öğrencilerinize  BEP oluşturmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayarak planınızı oluşturunuz.

Rehber Öğretmen

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler

Bu yıl ki alan tercih işlemleri, yönetmelikte yapılan değişiklikle birlikte 2. eğitim öğretim dönemi yerine 1. dönem başında 24-26 Eylül tarihleri arasında E-okul sistemi üzerinden sizler tarafından gerçekleştirilecektir.

Tercih işelmlerinin nasıl yapıldığını gösteren örnek uygulama sizlere video şeklinde aşağıda paylaşılmıştır.

İnternet veya bilgisayar imkanı olmayan, veya tercih işlemlerini gerçekleştiremeyen velilerimiz Ek-1 Formu doldurmak suretiyele 24-26 Eylül tarihleri arasında okul idaercimiz Md.Yrd. Nurettin ORHAN a başvurabilirler.

Olası aksiliklere karşı tercih işlemlerini son güne bırakmamanız tavsiye olunur.

Sonuçlar 30 Eylül 2022 tarihinde E-okul üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.

Tercihiniz sonucu yerleştirildiniğiniz alanı değiştirmek isterseniz;  1. dönem sonuna kadar boş kontenjan olması halinde alan değişikliği yapma hakkına sahipsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen rehberlik Servisine başvurunuz.

TERCİH İŞLEMLERİ İÇİN OKULUMUZADA BULUNAN ALANLARIN KODLARI

TERCİH KODU      ALAN ADI

898475                 ADALET

245042                  BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI

245075                  ÇOCUK GELİŞİM ve EĞİTİMİ ALANI

245240                  GRAFİK TASARIM ALANI

904052                  GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANI

245405                  HASTA ve YAŞLI BAKIMI HİZMETLERİ ALANI

245438                  YİYECEK ve İÇECEK HİZMETLERİ ALANI

Rehber Öğretmen

Değerli Çalışma Arkadaşlarım.

Rehberlik servisi olarak öğrencilerimizin gelişim basamaklarını bir adım öteye taşıyabilmenin kaygısı ile elimizden geldiğince sizilere destek olmaya çalışıyoruz. Aşağıda sizlerin işlerini kolaylaştırmak adına öğrencilerinizi takip edebilmeniz için çeşitli dosyalar hazırlayarak paylaştık. İyi çalışmalar dileriz. Soru görüş ve önerileriniz için lütfen rehberlik servisine başvurun.

Eyl

Aşağıda sizler için hazırlanan, okulumuzda bulunan alanlara ilişkin kısa tanıtaım videoları paylaştık. İyi seyirler dileriz. Alan seçimleri konusunda rehebrlik servisi siz değerli öğrenci ve velilerimizin yanındadır. meslek hayatınız ve kariyer gelişiminizde sizlere daha iyi yardımcı olabilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Detaylı bilgi almak ve soru sormak için rehberlik servisine başvurunuz.

Değerli Öğrenciler...

Yüz yüze eğitim olanaklarımızın Covid-19 nedeniyle kısıtlandığı bu günlerde, sizlerin okulunuzu ne kadar özlediğinizin farkındayız. Öğretmenleriniz olarak bizler de sizleri çok özledik. Bu zor süreci ülke olarak hep birlikte sağlıklı ve mutlu şekilde atlatacağımıza inanıyor ve umuyoruz.

Eğitsel açıdan gelişimlerinizin tamamlanması bizler için çok önemlidir. Bu nedenle yüz yüze eğitimin tekrar başlatılana dek aşağıda sizler için haftalık olarak hazırlanmış ders çalışma programınıza uymanızı bekliyoruz. EBA TV ve internet sitesi üzerinden yapılan uzaktan Eğitim Faaliyetlerinin ciddiyet içerisinde takip edeceğinize inanıyoruz.

Hepinize başarılar dileriz.